Ilmainen toimitus

Ilmainen toimitus

Ilmaisten toimitusten toimitusajat löytyvät oikealla puolella olevasta taulukosta. Tämän toimituksen nopeus on riippuvainen sijainnistasi, esim. kaupunkialueille tilatessa tilaukset tulevat todennäköisemmin perille nopeammin, kun taas syrjäisemmille seuduille tilatessa pidempien toimitusarvioiden mukaisesti.

Lähetyspäivä on riippuvainen maksutavastasi, välittömillä maksutavoilla (luottokortti, Trustly, Välittömät Pankkimaksut, AMEX) maksaessa tilaukset postitetaan 24 tunnin sisällä. Tilisiirroilla maksaessa tilaukset postitetaan maksun vastaanottamisen jälkeen, johon useimmiten menee 1-3 arkipäivää. Huom. nämä toimitusajat eivät koske postiennakkotilauksia, joissa otamme sinuun tilaamisen jälkeen yhteyttä sopivan toimitusajankohdan sopimiseksi.


Rapid Delivery

Nopea toimitus

Pikatoimitus on oikeanpuolen toimitustaulukon mukaisesti toimitus 48 tunnin sisällä, tämä ei kuitenkaan koske viikonloppuja. Saadaksesi pikatoimituksen sinun tulee tehdä tilaus ennen klo 13.00. Huom: jos elät kaukaisilla alueilla, kuten esim. Kyproksella tai Malta:lla, toimitus voi kestää 72 tuntia.

Lähetyspäivä on riippuvainen maksutavastasi, välittömillä maksutavoilla (luottokortti, Trustly, Välittömät Pankkimaksut, AMEX) maksaessa tilaukset postitetaan ennen klo 13:00 tilatessa samana päivänä, ja klo 13:00 jälkeen tilatessa seuraavana arkipäivänä. Tilisiirroilla maksaessa tuotteet lähetetään heti kun maksu on tullut läpi . Postiennakkotilauksissa pikatoimituksen käyttö ei ole mahdollista.


Other Countries

Muut maat

Toimitamme tuotteita kaikkiin Euroopan maihin ilman lisäkuluja Norjaa & ja Sveitsiä lukuun ottamatta. Jos tilaat jostain muusta maasta, katso erot yllä olevan taulukon toimitusaikoihin oikealta.

+1 Päivä

Viro, Luxemburg, Slovakia, Unkari, Puola, Romania, Tšekki, Bulgaria

+2 päivää

2 päivää Latvia, Kreikka, Slovenia, Serbia, Kroatia, Bosnia ja Herzegovina, Liettua, Albania, Makedonia, Montenegro

+3 päivää

Kypros, Malta


Delivery Information

Toimitustiedot

Viikonloppuna tehdyt tilaukset käsitellään maanantaina, sillä kuljetuspalvelut eivät toimi viikonloppuisin. Jos haluat toimituksen Lauantaille, kehotamme ottamaan meihin yhteyttä lisätietojen saamiseksi

Kaikki ilmaistoimituksella toimitettavat tilaukset postitetaan 24 h sisällä. Pikatoimituksella tilatessa ennen klo 13.00 tehdyt tilaukset postitetaan samana päivänä, klo 13:00 jälkeen tehdyt tilaukset seuraavana päivänä. Nämä lähetykset ovat vakuutettuja virheettömän kunnon takaamiseksi. Toimituskäytäntö koskee vain niitä tuotteita joita on tilaamisen aikana varastossa.

Poikkeukset: Mastercard, Visa ja American Express-korttien lisäksi kaikkien luottokorteilla tehtyjen tilausten tulee läpäistä petostarkastukset ennen tilauksen lähettämistä - jos tilauksesi ei läpäise näitä, otamme sinuun yhteyttä tietojesi varmentamiseksi, ja tämä voi viivästyttää tilauksesi postitusta. Muilla maksutavoilla tehdyissä tilauksissa petostarkastuksia ei ole.

Turvalliset Maksut

Turvalliset Maksut

Turvalliset Siirrot

Turvalliset Siirrot

Nopeat ja Ilmaiset Toimitukset

Turvalliset Maksut
Customer Reviews