Takuu / Palautukset

Tilaamastasi tuotteesta riippuen, katso alla olevat takuut. Ne ovat maksuttomia ja tarkoitettu tuotteen suojaamiseksi.

14

14 Päivän Takuu

Tämä koskee kaikkia tuotteita. Jos tuotteessasi ilmenee vikoja 14 päivän sisällä, sinulla on oikeus vaihtoon tai palautukseen, sinua saatetaan pyytää palauttamaan tuote arviointia varten ennen kuin palautusta/uutta tuotetta voidaan antaa itseaiheutettujen vaurioiden ja väärinkäytön poissulkemiseksi.

5

5 Vuoden Takuu

Jos tuotteessasi ilmenee vikoja 14 päivän jälkeen, voit palauttaa sen valmistajalle valmistajan takuun mukaisesti. Jos valmistajan takuu on lyhyempi kuin 5 vuotta, voit palauttaa sen meille 5 vuoden sisällä. Jos valmistajan takuu on yli 5 vuotta, emme 5 vuoden jälkeen voi enää auttaa takuuasioissa sillä takuu on valmistajan itseantama. Voit palauttaa tuotteen meille korjausta varten 14 päivän jälkeen ostotapahtumasta 5 vuoden sisällä. Jos korjauskustannukset tulevat uutta tuotetta kalliimmaksi, annamme sinulle uuden tuotteen. HUOM.: Takuu raukeaa jos vauriot ovat itseaiheutettuja tai väärinkäytöstä johtuvia. 5 vuoden takuu pätee kaikkiin tilauksiin, jotka on tehty 1. marraskuuta 2019 tai sen jälkeen. Kaikki ennen 1. marraskuuta 2019 tehdyt tilaukset saavat 3 vuoden takuun, kuten verkkosivustolla tällöin on mainostettu.


Returns

Tuotteen Palauttaminen

Jos haluat palauttaa tuotteen meille valmistajan sijaan sinulla tulee olla seuraavat tiedot:

1) Laskun alkuperäisnumero

2) Tuotteen mallinumero, myös väri jos se on relevantti

3) Vian tyyppi, mahdollisimman tarkalla kuvauksella

4) Missä ja miten huomasit vian

5) Kaikki yhteistietosi, mukaan lukien palautusosoitteesi johon haluat tuotteen palautettavan

Annamme sinulle sen jälkeen palautusnumeron ja osoitteen sen lähettämistä varten.

Huomaa että kaikki meille/käsittelijälle palautettavat pakkaukset ovat asiakkaan vastuulla. Palautettavalle tuottelle on suositeltavaa ottaa vakuutus kuljetuksessa vaurioitumisen varalta. Vastuu tuotteesta on täysin lähettäjällä.

Lähetä meille yllä mainitut tiedot sähköpostitse: info@rhinocamera.fi

Info

Väärän Tuotteen Saaminen

Jos saat väärän tuotteen, sinun tulee ilmoittaa siitä meille 48 tunnin sisällä tilauksen vastaanottamisesta, jos tämä on meidän syytämme, palautamme tuotteen palauttamisesta koituvat toimituskulut sovittuun summaan asti. Jos ilmoitat meille tästä 48 tunnin jälkeen, toimituskulujen maksaminen siirtyy asiakkaalle. Jos olet vahingossa tilannut väärän tuotteen, voit palauttaa sen meille 7 päivän sisällä omakustanteisesti. Molemmissa tapauksissa tuotteiden tulee olla myyntikelpoisia. Muussa tapauksessa pidätämme oikeuden asettaa tuotteelle suositeltava jälleenmyyntihinta ja laskutamme asiakasta sen ja nettisivullamme ilmoitetun tuotteen hinnan erotuksen mukaisesti. Myös kaikki pakkaukseen kuuluva sisältö tulee palauttaa, muuten palauttamatta jätettyjen tuotteiden hinta vähennetään palautuksen summasta tai korvaavien tuotteiden arvosta.

Turvalliset Maksut

Turvalliset Maksut

Turvalliset Siirrot

Turvalliset Siirrot

Nopeat ja Ilmaiset Toimitukset

Turvalliset Maksut
Customer Reviews