Turvalliset Tilaukset

Prices

Hinnat Verkkosivustollamme

Kaikki verkkosivustollamme nähdyt hinnat ovat toimitushintoja kaikkialle Suomi, mikä tarkoittaa sitä, että sinä maksat ainoastaan verkkosivustolla nähdyn hinnan saadaksesi tuotteen käsiisi. Toisin kuin osa kilpailijoistamme, emme veloita asiakkailtamme piilomaksuja, kuten tulli- tai veromaksuja. Hinnoittelumme on kauttaaltaan läpinäkyvä - sinä maksat vain verkkosivustolla nähdyn hinnan, etkä yhtään sen enempää.

Huomioithan, ettemme veloita ylimääräisiä toimitusmaksuja myöskään toimituksista muihin EU-maihin. Mutta kuten ilmoitettu, toimitukset Suomi ulkopuolelle kestävät kauemmi

Turvallinen Nettisivu

Rhinocamera:lla turvallisuus otetaan vakavasti, siinä missä useimmilla nettikaupoilla on vain yksi suojaustapa, tällä nettisivulla on kaksi. Web Inspector toimii hyvin samankaltaisesti asiakkaiden tietojen suojaamisessa, mutta suojaa sen lisäksi nettisivua myös hyökkäyksiltä. Lisäksi Web Inspector takaa nettisivun luotettavuuden kaksikerroksisella suojauksella yksikerroksisen sijaan , joka takaa asiakkaiden turvallisuuden Rhinocamera:lla. Saadaksesi lisätietoa, vieraile: www.webinspector.com

Web Inspector


Turvalliset Korttimaksut

Kaikki nettisivumme kautta tehdyt luotto- ja pankkikortti maksut kulkevat Verified by Visa ja Mastercard Secure code- varmennusten kautta. Tämä varmennus suojaa sinua asiakkaana nettipetoksilta, tehden ostamisesta riskitöntä. Lisäksi se suojaa myös meitä kauppiaana varastettujen luottokorttien kautta tehdyiltä maksuilta, jonka ansiosta voimme olla varmoja että juuri sinä olet ostaja ja lähettää tilauksesi samantien.

Verified By Visa

Välittömät Pankkimaksut

Hyväksymme sijainnistasi riippuen myös Välittömiä Pankkimaksuja. Nämä maksut ovat 100% varmennettuja, ja niiden käyttämiseksi Rhinocamera on joutunut käymään läpi lukuisia eri tarkastuksia, jonka ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme toisen täysin riskittömän maksutavan, jossa toimitus on täysin taattu. Lisäksi maksut ovat varmennettuja myös meidän osaltamme. Näiden maksujen kautta ei ole koskaan tehty yhtäkään petos-tarkoituksessa tehtyä tilausta, ja voimme siten lähettää tilauksen heti kun saamme ilmoituksen tulevista varoista sen sijaan että odottaisimme niiden saapumista tilillemme.


Returns Info

Tilisiirrot

Tilisiirroista veloitetaan €15 euron lisämaksu, ja tämä lisätään automaattisesti tilauksesi hintaan valitessasi tämän maksutavan. Saat tilauksen tehtyäsi pankkitietomme sekä tilauksesi viitenumeron, joka tulee sisällyttää tilisiirtoon jotta voimme kohdistaa maksun tilaukseesi. Vastaanotamme tilisiirrot tavallisesti 48 tunnin sisällä, jonka jälkeen postitamme tilauksen heti, huomaathan että lisämaksuja ei palauteta.

Returns Info

American Express

American Express-maksuista veloitetaan 2.5% lisämaksu,joka lisätään hintaan valitessasi tämän maksutavan. Huomaa että tätä lisämaksua ei palauteta.

Turvalliset Maksut

Turvalliset Maksut

Turvalliset Siirrot

Turvalliset Siirrot

Nopeat ja Ilmaiset Toimitukset

Turvalliset Maksut
Customer Reviews