Ota meihin yhteyttä

Ongelmia? Yritä löytää vastaus kysymykseesi tukipalvelumme ja Usein kysyttyä-osiomme avulla. Muussa tapauksessa ota yhteyttä asiantunteviin Myynti ja Asiakaspalvelu-tiimeihimme.

*** Suljettu - 24. Toukokuuta ***

Asiakaspalvelu:

Maanantai: 9:30 - 18:00

Tiistai: 9:30 - 18:00

Keskiviikko: 9:30 - 18:00

Torstai: 9:30 - 18:00

Perjantai: 9:30 - 17:00

Lauantai ja Sunnuntai: Suljettu

Live Chat

Live Chat

Olemme ’ live chat:issa valmiina auttamaan sinua nopeasti. Klikkaa tästä tai Rhinocamera Live Chat-painikkeesta nettisivun oikeasta alakulmasta keskustellaksesi asiakaspalvelijoidemme kanssa.

Käynnistä live chat »

By Email

Sähköpostitse

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, lähetä viestiä osoitteeseen: info@rhinocamera.fi, tai valitse yksi seuraavista kyselytyypeistä ja klikkaa linkkiä:

Yleisiä kysymyksiä ja Asiakaspalvelua varten, klikkaa tästä »

By Phone

Puhelimitse

Olemme nettiyritys sanan kirjaimellisimmassa merkityksessä, meillä ei ole suuria puhelinpalvelukeskuksia, jonka ansiosta pystymme pitämään hintamme kilpailukykyisinä. Jos sinulla on tarve saada meihin nopeasti yhteyttä, suosittelemme käyttämään live chat-toimintoa, jossa palvelijat vastaavat sinulle sekunneissa. Jos sinusta kuitenkin tuntuu että asiasi ratkeaa vain puhelimitse, voit ottaa meihin yhteyttä alla olevaan puhelinumeroon, huomioi kuitenkin että ruuhka-aikoina puheluusi vastaaminen voi viivästyä.

09 4241 9399 »

Returns Info

Sähköpostitse

Jos haluat palauttaa viallisen tai ei-halutun tuotteen, ota yhteyttä palautusosastoomme puhelimitse tai sähköpostitse, ja annamme sinulle palautuspyyntölomakkeen.

Ota yhteyttä palautusosastoomme »

Postitusosoite: Rhinocamera, Pohjoisranta 4, 00170 Helsinki, Suomi

Turvalliset Maksut

Turvalliset Maksut

Turvalliset Siirrot

Turvalliset Siirrot

Nopeat ja Ilmaiset Toimitukset

Turvalliset Maksut