COVID-19 PALVELUPÄIVITYS

Päivitys 11. Toukokuuta

TOIMITUS

Pakettien lähetys jatkuu ja suurin osa paketeista saapuu ajallaan, vaikka joissakin on ollut viivästyksiä, mutta viive on lyhyt. Tällä hetkellä emme vielä tarjoa pikatoimituspalvelua.

PALAUTUKSET

Palautusosasto avataan heti uudelleen ja kiitämme asiakkaita kärsivällisyydestä. Jotta voit palauttaa tuotteen, sinun täytyy saada palautusnumero ja palautusosoite palautusosastolta tai asiakaspalvelutiimiltä.

Päivitys 30. Maaliskuuta

TOIMITUS

Jatkamme pakettien lähettämistä maksuttomalla toimituspalvelulla. Suurin osa paketeista saapuu ajallaan, vaikka joissakin on ollut viivästyksiä, mutta viive on lyhyt. Pikatoimituspalvelu ei ole enää käytettävissä, voimme tarjota vain ilmaisen toimituspalvelu

PALAUTUKSET

Olemme sulkeneet palautusosastomme 30. maaliskuuta alkaen työntekijöidemme turvallisuuden vuoksi, koska he käsittelisivät kotitalouksien tuotteita lukuisissa paikoissa. Jos haluat tehdä palautuksen 14 päivän säännön nojalla, lähetä meille sähköpostia 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta, jossa ilmoitat palautuksesta, lähetämme sähköpostilla vahvistuksen pyynnöstäsi ja palautusosasto ottaa sitten sinuun yhteyttä uudelleen, kun osasto avautuu uudelleen.

Turvalliset Maksut

Turvalliset Maksut

Turvalliset Siirrot

Turvalliset Siirrot

Nopeat ja Ilmaiset Toimitukset

Turvalliset Maksut